اعتیاد به گوشی در همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1312 بازدید 5 تبادل تجربه

سلام. ما 4 ساله ازدواج کردیم. 3 سال هم نامزد بودیم. الان یه پسر یه ساله نیمه داریم. شوهرم 28 سالشه. خودم 20 ساله. ما از اول ازدواج با هم این مشکل گوشی رو داشتیم تا حدی که من یه ماه قهر رفتم خونه پدرم 3 سال پیش. در حدی به موبایل اعتیاد داره که تو دستشویی با خودش میبره. شب ها تا 4 یا 5 صبح بیداره همش به شارژر چسبیده. کار هم نداره طلبه است درسش هم تموم شده. چندین بار هم ازش خیانت و خطا دیدم . اونم یه بار از من یه خیانت دیده دوسال پیش که واقعا مردونگی کرده و گذشت کرده. منم همینطور چیزایی دیدم که هر کسی به راحتی نمیگذره.

الان واقعا تحمل ندارم نمیدونم دیگه با چه زبونی بهش بگم که گوشی دستت نگیر به منو پسرت توجه کن. میگم به روی خودم نیارم درست نمیشه. میگم بهش گیر بدم تا کلافه بشه درست نمیشه. میگم از چشمش میوفته اصلا انگار نه انگار.

التماستون میکنم راه درست رو نشونم بدید. واقعا دیگه ادامه دادنه زندگی برام سخت شده. راستی وحشتناک عصبیه.  در حدی که اگه زیاد عصبی بشه میزنه. نمیخوام زندگیم الکی الکی نابود بشه. شما بگید چجور رفتار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ووقت بخیر

متاسفانه الان یکی از آسیب های موجود در جامعه اعتیاد به گوشی و اینترنت هست .برای کم کردن این مورد معمولا ما میگیم از کارها و شیوه های جایگزین باید استفاده بشه .باید باهاشون صحبت جدی داشته باشید در خصوص تربیت فرزند تون و مشکلات ارتباطی  بین شما و همسرتون و مشکلات رو براشون توضیح بدین .ازشون نخواهید که کلا و یک دفعه کنار بزارن بهتر کم کم این اتفاق بیافته ،مثلا بخواهید روزی یک ساعت برای شما وقت بزارن و سعی کنید یک ساعت رو طوری بگذرونید که به ایشون هم خوش بگذره .در بیشتر مواقع این ساعت رو هفتگی اضافه میکنن و جواب میده.موفق باشید

تجربه شما

شوهر منم تو توالت میبره یکی دوبار تو حمومم برد انقدر هر دو دقیقه یبار رفتم در حمومو وا کردم کلافه شد از دستم دیگه نبرد بهش گفتم تو زن گرفتی که وقتتو باهاش بگذرونی نه اینکه با گوشی ور بری میخواستی ور بری چرا زن گرفتی تو مسئولی در قبال من نباید طوری رفتار کنی مدام دستو دلم بلرزه از کارات من و تو اومدیم بشیم آرامش هم نه سوهان روح من و تو الان فقط همدیگه رو داریم برای ساختن آینده و زندگی بهتر باید تلاش کنیم گوشی و اینترنت نباید جلو پیشرفتمونو بگیره. خلاصه تو حموم بردنو و اینکه جلو من زباد دستش بگیره رو ترک کرد . اما هنوز تو توالت میبره.

تو خونه تا میاد گوشی دستش بگیره گوشیو ازش میگیرم میگم بیا باهم فیلم ببینیم یا بریم بیرون قدم بزنیم. یه ذره ام این وسط قر و قمیش میام یادش میره کلا. آخه نقطه ضعفش ایناست خیلی علاقه داره به فیلم و پیاده روی منم با اینا وقتشو پر میکنم یا آشپزی کردنی صداش میکنم دستشو به کار بند میکنم که نره سر گوشی. میدم ظرف بشوره یا سالاد درست کنه اگه بهونه بیاره منم خودمو میزنم به مریضی که فلان جام درد میکنه نمیتونم سرما وایستم به کمکت احتیاج دارم. خلاصه آهنگم میذارم وسط آشپزی دوتایی میرقصیم. کاری کردم انقدر بهش خوش میگذره یادش میره گوشی از اولم قرارمون این بود رمز گوشیای همو بدونیم. الان جفتمون گوشیامون رمزش یکیه.

ببین عزیزم خیلی سخته ولی همین با محبت باهاش حرف بزن و بخواه روزی نیم ساعت فقط برای تو وقت بزاره با هم از هر دری بگین و بخندین و بعد چند وقت بیشترش کن. باور کن روزی یه ساعت وقت بزاره کلا برات کافیه. بعد از اون بخواه برای پسرشم جداگونه وقت بزاره کتاب بخونه یا بدوبدو کنه یا کشتی بگیره .سعی کن این نیم ساعت و شاد و لذت بخش کنی. مطمئن باش ظرف چند ماه ارتباطش با گوشی خیلی کم میشه. حتی اگه صفرم نشه ولی نیازهای تو و پسر برآورده میشه و اونم با شما و زندگی احساس صمیمیت و نزدیکی بیشتری میکنه و 90 درصد مشکلاتت حل میشه.

رفتم پیش مشاورم گزینه خوبیه مردا دو سه جلسه به خرج بیفتن مجبور میکنن خودشونو تغییر بدن. مشاورهای سرای محله ها یا جاهای دولتی هست که قیمتاشون خیلی مناسبه.

عزیزم شما با آدم مشکل داری ازدواج کردید که بنا بر علتهای بیماری های روانی مانند افسردگی ، خشم و عصبانیت ممکنه به کودک و خودتون بیشتر از اینها آسیب بزنید.

متاسفانه تنها مشکل شما با همسرتون وابستگی به گوشی نیست و باید با روان درمانگر و متخصص مشاوره حضوری داشته باشید.

و حواهشا این مسیله رو جدی بگیرید چون سلامت روان کودک تون با پدر و مادر آگاه و مهربان تضمین میشه و هر طرف مشکلی داشته باشند کودک آسیب میبینه.

حتما جدی بگیرید و با متخصص خوب چندین جلسه وقت بگذارید و صحبت کنید.

خرابی و سردی رابطه ها یک طرفه نیست و هر وابستگی و عدم دوستی و صمیمیت و عدم حفظ حریم زن و شوهر مسیله بزرگ و ریشه داری هست .

من احساس میکنم  ایشون به چت کردن با خانومها اعتیاد داره.. به خوده گوشی هم وابسته هستها اما بیشتر چت میکنه.. مثلا جلوی من بازی میکنه با گوشیش یا فیلم میبینه. اما وقتی میخوابم میفهمم داره چت میکنه

سلام، منم یه ساله ازدواج کردم همسره منم این اعتیاد و داره تو توالتم با گوشی میره هر چی هم میگم، بسه میگه پس چیکار کنم، ارتشی هست

@semra

نمیذاره شما هم به گوشیش دست بزنی یا نگاه کنی؟