پا درد شبانه

سلام و درود. خسته نباشید🌹🌹🌹

مدتیه که ساق پاهام شب ها درد میگیره و دردش تیر میکشه به زانو ها و ران هام

و اگه استرس داشته باشم ناخوداگاه پاهامو محکم میکوبم زمین ..

در ضمن مچ  دست هامم درد میکنه و تیر میکشه به انگشتام ..

دلیلش چی میتونه باشه و چیکار کنم ..

ممنون میشم بگین چون شرایط دکتر رفتن ندارم فعلا😔

اطلاعات تکمیلی

سن 20 وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام دوست عزيز

از كوبيدن پاها به زمين خودداری كنيد چون فشار زيادی به مفاصل و استخوان های پا وارد ميكند و به مروز زمان ميتواند آسيب زا باشد.

درد مچ دست ميتواند به دليل انجام فعاليتی باشد كه به مفصل فشار وارد كرده ، سعی كنيد مدتی به مچ دست خود استراحت بديد، از يخ برای كاهش درد استفاده كنيد و حين انجام فعاليتی كه مچ دست را درگير ميكند برای ساپورت بيشتر از مچ بند استفاده كنيد.

برای كاهش درد ساق پا قبل از خواب ميتوانيد آنها را گرم كنيد . از مواد غذايي حاوی كلسيم و منیزيم استفاده كنيد. به منظور كشش عضلات ساق پا ، بنشينيد و پاها را دراز كنيد، يک كش يا شال بلند زير پنجه پا قرار داده و به آرامی به كمک دست كش را بِكشيد تا كشش ملايم و بدون درد پشت ساق پا احساس كنيد، كشش را به مدت ١٠ ثانيه نگه داشته و ١٠ مرتبه نگه داريد.

موفق باشيد