دیابت بارداری و مصرف قرص متفورمین

با عرض سلام و خسته نباشید

من در هفته ۳۱ بارداری هستم. سه هفته ای هست که روزی دوبار قرص متفورمین زیر نظر پزشک متخصص برای دیابت بارداری مصرف میکنم با اینکه نتیجه آزمایش تست گلوکز به این صورت بود : ناشتا : 93 یک ساعت ؛ 183 و دو ساعت ؛ 173 . در ضمن رژیم غذایی و فعالیت و پیاده روی هم دارم. توی این مدت تقریبا قند خونم رو با دستگاه خانگی میگیرم و اکثرا در محدوده مجاز هستش به غیر از یکی دو روز. یعنی گاهی اوقات خیلی هم پایین تر از محدوده میشه. میخواستم بدونم که این قرصی که مصرف میکنم ضرری برای خودم و بچه ام نداره ؟ آیا باید بازم مصرف کنم؟ اصلا ضرورتی داره یا نه؟

با تشکر از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

باعرض سلام خدمت شما

با توجه به صحبت خودتون به خاطر قندتون در حال مصرف متفورمین هستید برای کنترل قند . در حال حاضر به خاطر مصرف قرص قندتون در محدوده نرمال قرار گرفته ولی در صورت قطع دارو بدون نظر پزشک قندتون از حالت کنترل خارج میشود در ضمن جای تشویق داره که فعالیت بدنی و رژیم غذاییتون رو هم رعایت میکنید.

نگرانیتون رو درک میکنم ولی میتونم بهتون این اطمینان رو بدم که این قرص هیچ ضرری به شما و نوزادتون نمیرسونه  خیالتون راحت باشه و در مورد ادامه مصرف بهتره از پزشکتون سوال کنید.