علت ترشحات خونی بعد از پریودی

سلام وقت بخیر. من 4 تیرماه پریودیم تموم شد و حدود 10 روز بعدش دوباره ترشحات خونی دیدم که بعد دو ، سه روز تبدیل به خون ریزی شد اما یک خورده کمتر از پریودی و هیچ درد پریودی نداشتم. بعد از حدود 8-9 روز تقریبا دیگه کاملا پاک و تمیز شدم و هیچ ترشح و خون ریزی ندارم. میخواستم راهنماییم کنید ببینم دلیلش چیه؟ نگران کننده است؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
باید از نظر مشکلات هورمونی، عفونت ها چک شوید و انجام سونوگرافی جهت بررسی تشخیص کیست، فیبروم، پولیپ....پیشنهاد میشود. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش