با سلام و عرض ادب

 بعد از عمل پی جی دی به منظور ای وی اف به من اطلاع دادند که از ۴ جنین دو عدد دارای سندرم ترنر هستند اولی تک هسته ای . و دومی دوهسته ای اما هسته ها روی هم افتاده اند. سوال من این است که آیا جنین دوهسته ای که روی هم قرار دارند هم جزو سندرم ترنر محسوب میشود ؟

و با توجه به اینکه سابقه هیچ بیماری ارثی در خانواده های ما نیست و سن من ۲۴ سال میباشد آیا جای نگرانی هست ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر مشکلات کروموزومی گزارش شود باید بررسی شوید و در صورت تایید از انتقال خودداری شود و تشخیص فقط از طریق کاریوتایپ امکان پذیر است پس با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش