ناراضی بودن مادر داماد برای خواستگاری

سلام. من دختر ۲۶ ساله با آقای ۳۰ ساله ۴ سال هست که در ارتباطیم تقریبا ۱ سال و نیم هست که آقا به مادرش گفته که برای خواستگاری پا پیش بذاره اما ایشون ندیده و نشناخته فقط فحش میده و توهین میکنه به من و خانوادم و پسرش رو تهدید میکنه حالا این آقا قصد داره تنها به خواستگاری بیاد البته با خانواده من آشنا هستند اما خانواده من از شرایط خانواده ایشون بی اطلاع هستند

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل صندوقدار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
خوب قطعا این ویژگی مادر ایشون در آینده هم برای شما درد سر ساز خواهد بود
پیشنهاد میکنم توضیحاتی در مورد خانواده این آقا به مادر و پدر بدهید و در صورت صلاح دید آنها یک جلسه معارفه ترتیب بدهید تا دوستتان به تنهایی تشریف بیارین و با خانواده شما گفتگو داشته باشند
در صورت وجود رضایت نسبی والدین شما حتما قبل از اقدامات جدی تر به مشاور قبل از ازدواج مراجعه کنید