سلام

من به شدت طبع سردی دارم

جوری که اگه یه دونه سردی جاتم بخورم فاتحم خونده است با یه دونه خیار یا گوجه سبز یا گوجه فرنگی به شدت مریض میشم هیچ بیماری هم ندارم کم خونم نیستم. لطفا بهم بگین چی بخورم تا معده و رحمم گرم بشه.

برم پیش دکتر طب سنتی یا داروی شیمیایی بخورم؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید خسته شدم از اِینقدر سردی.

زالو درمانی یا حجامت چی تاثیری داره؟  عین ماهی خونسردم من 😢😢😢😢😢

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

در افرادی که طبع سرد دارن موارد زیر توصیه میشه:

پرهیز از آب ومایعات بین غذا

دیرخوابیدن

دیر بیدار شدن سعی کنید زود بخوابید و زود بیدار شید خواب روز در این افراد ممنوع ست

حذف آب یخ .خیار. کاهو . گوجه.  لبنیات.  گوشت گاو گوساله . عدس.  بادمجان.  فست فود . غذای سرخ کردنی

توصیه ها:

حذف نهار

صبحانه مفصل شامل ارده عسل شیره ها پنیر با سیاهدانه. مربای گل سرخ بالنگ هویچ هلیله

شام قبل ساعت ۸

بجای نهار چهار مغز و عسل

ورزش

بادکش ، روغن مالی بدن

قبل خواب یک استکان عرق نعنا با یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ ۱۰ دقیقه بجوشانید قبل خواب میل کنید برای گرم شدن معده