اذیت کردن و فضولی پسر سه سال و نیمه

سلام خدمت شما بزرگواران من دوتا پسر دارم 4 ونیم ساله و 3 ونیم ساله پسر بزرگم آروم و خوب پسر کوچیک تیروئید داره دارو مصرف می کنه خیلی فضول و با اذیت هاش همه رو عاصی کرده بچه هارو میزنه دائم در حال اذیت کردن تو رو خدا بگید چیکار کنم باهاش خسته شدم واقعا

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام وقت بخير

شايد شما در حضور پسر كوچيک از پسر بزرگتون به كرات تعريف و تمجيد ميكنيد و اون برای جلب توجه يا نشون دادن خشم خود به اذيت ميكنه

با هر دو كودک به يک نحو برخورد كنيد با هردو بازی كنيد

بهش توضيح بديد هردو تاشون رو به يک اندازه دوست داريد

با بازی و قصه و وقت گذاشتن بهش نزديک شويد

توضيح دهيد چه كاری خوبه و اگه كار بد انجام نداد تشويق ميشه.

يک جدول براش تهيه كنيد بگيد هر روز كارای خوب تو جدول ستاره بزنه سه تا ستاره شد يک كادو داره

اگه ستاره نداشت كار بد كرده بود بايد برای چند ساعت تا يک روز يک كار يا چيزی كه دوست دارد رو ازش بگيريد.