سلام خسته نباشید من قدم حدودا ۱۶۰ و وزنم ۶۵ هستش دو هفته ای میشه که باشگاه میرم و ورزش ایروبیک انجام میدم میخواستم بدونم قبل و بعد باشگاه چی بخورم که بتونم لاغر بشم و این که توی یک سال گذشته بیست کیلو وزن کم کردم میخوام به وزن ۵۸ برسم چیکار کنم شلی پوستم از بین بره و اضافه وزنم هم کم کنم و چیکار کنم که هنگام دویدن نفس کم نیارم و چند ساعت قبل و بعد ورزش باید چیزی خورده بشه یا نه و زمان باشگاهم هم از ساعت ۶ تا ۷/۵ بعد از ظهر  هستش ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

سلام. بهترین انتخاب های غذایی قبل از ورزش کربوهیدرات بالا و پروتئین متوسط و چربی کم است مثل مخلوط ماست با انواع میوه ها که بهتر است 2-4 ساعت قبل از ورزش خورده شود و بعد از ورزش بهتر است از فروکتوز به جای گلوکز استفاده کنید که بهترین منابع آن خرما و انجیر و کشمش و... در کنار پروتئین است. در مورد خوردن میان وعده بعد از ورزش بر خلاف توصیه خیلی از افراد غیر متخصص، اصلا نیازی نیست یک یا دو ساعت صبر کنید تا چربی سوزی بیشتری داشته باشید! چون این مساله ارتباطی به میزان چربی که در روز می سوزانید ندارد و شما می توانید بلافاصله بعد از ورزش میان وعده بخورید.  در مورد اینکه نفس کم می آورید هم باید شدت تمرینتان بررسی شود و قبل از شروع تست نزد یک متخصص پزشکی ورزشی تست بدهید.