سلام لطفا" زود جوابمو بدید. پسر من از دوشنبه از بامداد سه شنبه 27 مرداد تب به همراه خونریزی دماق ، بی اشتهایی ، بدن درد مخصوصا" پا ، قرمزی و خشکی لب و زبان (از پنج شنبه) ، قرمزی ملتحمه چشم و از صبح شنبه خونریزی بالای عنبیه شد.روز سه شنبه عصر بردمش دکتر اطفال که بهش استامینوفن و سرماخوردگی کودکان داد به همراه قطره و پماد برای دماقش. دادمش تا شنبه عصر که خوب نشد. بردمش پیش یه دکتر دیگه که گفت مشکوکه به کاوازاکی خفیف. بعد هم از صبح یکشنبه دستور بستری دادند.(تا یکشنبه صبح هم تبش ادامه داشت) در بیمارستان آز خون و ادرار داد و وقتی جوابشو برای دکترش گفتند فرستادمون اکو. دکتر اکو گفتند کرونرش مشکلی نداره و یکشنبه ظهر مرخص شد. ولی هنوز بچم تب میکنه. نیمه شب دیشب تب کرد و بهش آیلوفن دادم. چی کار کنم؟؟؟؟؟؟ لطفا"""""""""""""""""
پاسخ مشاور

کارشناس روانشناسی کودکان استثنایی

سلام بچه رو پیش یک متخصص اطفال خوب ببرید. دکتر فتوره چیان رو به شما پیشنهاد میکنم. درضمن حتما چشمش رو به پزشک چشم نشان دهید.