سلام من آزمایش قبل بارداری دادم قند ناشتام رو زده ۱۰۶ تو رنج آزمایش زده از ۶۵ تا ۱۱۰ آیا من دیابت گرفتم باید دارو بخورم یا با رژیم کنترل میشه ممنون از جوابدهی درضمن ویتامن d من ۱۴ هستش باید قرصشو بخورم یا آمپول باید بزنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام
به گفته خودتون جواب آزمایشتون در محدوده نرمال است ولی چون قصد بارداری دارید بهتره از پزشکتون حتما سوال کنید که آیا نیازی به مصرف دارو برای کنترل قندتون دارید یا خیر در مورد ویتامین d هم بهتره از پزشک سوال فرمایید.
ممنون