شخصیت کنترل گر چیست؟

سلام یکی از اساتید روانکاوی یه اصطلاح بکار برد که فرد کنترل گر هست شخصیت کنترل گری داره یعنی چی منظورش چی بوده؟ اگر میشه با مثال توضیح بدین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
در درجه اول شما باید تفاوت ویژگی های شخصیتی و اختلالات شخصیتی رو بدونید
در مورد ویژگی های افرادی که شخصیت و نه اختلال شخصیت کنترل گر دارند باید بگم افرادی هستند که تمایل دارند صاحب قدرت باشند و معمولا این قدرت رو از طرق نا مناسب به دست میآورند مثل تهدید کردن. این گونه افراد گوش شنوا ندارند و در خیالات خود همه چیز رو میدانند و از این رو اصلا نیازی به گوش کردن حرف دیگران ندارند.از دیگران ایراد میگیرند و انتقاد میکنند.بعضی از افراد کنترل گر کمال گرا هستند و بیشتر آنها ویژگی هایی از وسواس فکری نیز دارند.به طور کلی باید بگم جزو افرادی هستند که معمولا موجبات آزار اطرافیان رو فراهم میکنند و در محیط های شغلی و خانوادگی اجازه پیشرفت رو به دیگران نمیدهند
باید بگم که این اشخاص نسبت به حقوق دیگران بی اهمیت هستند و مصداق شعار همه برای یک نفر هستند.
در مورد شکل گیری این گونه افراد مسایل ژنتیک، مسایل روانشناختی و مهم تر از همه سبک های فرزند پروری اهمیت دارد. در مورد مثال هم مثل افرادی که دورو بر ما هستند و ما به اصطلاح میگوییم فلانی حسود است و چشم دیدن موفقیت من رو ندارد و.... تست هایی برای تشخیص این ویژگی ها وجود دارد و البته که در مورد تشخیص این مورد به صورت یک اختلال مصاحبه های بالینی نیاز هست
امیدوارم مفید باشه براتون