تشخیص اوتیسم در نوزاد یک ماهه

سلام. پسر من ۳۷ روزشه. با این که در فامیل دور و نزدیک خودم و شوهرم‌ اصلا اوتیسم نداریم ولی چون میگن این اختلال زیاد شده من خیلی نگرانم. میخواستم راهنماییم  کنید که چه نشانه هایی نشون میده که پسر من اوتیسم‌ نداره.

باهاش که صحبت میکنم میخنده و توجه میکنه. به چهره های جدید توجه نشون میده دوست داره بغل باشه و از لمس شدن بدش نمیاد، ارتباط چشمی زیادی موقع شیر خوردن با من داره. اگه کسی از کنارش رد بشه با چشمش تا جایی که بتونه اونو دنبال میکنه و به اطرافش توجه نشون میده. آیا اینا علائمی هست که خیال منو راحت کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام.
تشخیص اوتیسم از سه سالگی و بالاتر انجام می شود.
کودکانی که در طیف اوتیسم هستند، در زمینه های مختلف مراحل رشدی شون تغییراتی دیده میشه. معمولا کودکان اوتیسم، درنوزادی شون گریه و بیقراری، مشکلات تغذیه یا بدخوابی، بی توجهی به محرکات اطراف و ... داشته اند.
موارد مثبتی که ذکر کردید، خوشبختانه در جهت رد اوتیسم بود. و اینکه سابقه این بیماری در اطرافیان تون هم نبوده عامل مثبتیه. پس نگران نباشید و این افکار رو سعی کنید از خودتون دور کنید.
مراحل رشد کودک در زمینه های مختلف رو یاد بگیرید و گام به گام با سن فرزندتون جلو برید.
در این راستا، پادکست های آموزشی نی نی سایت رو بشنوید: اینجا کلیک کنید
امیدوارم کمک تون کرده باشم.