زمان راه بردن نوزاد

سلام وقت بخیر

دختر من نزدیک 9 ماهش است ولی خیلی علاقه ای به سینه خیز رفتن ندارد ولی خیلی دوست دارد راه برود از چند ماهگی میتوانم تاتی ببرمش که آسیب نبیند. با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند اداری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
زمان راه رفتن کودکان باهم تفاوت دارد ولی بعضا از 9 یا 10 ماهگی به مرور شروع می شود. ایستادن با کمک و سپس به تنهایی و  سپس قدم برداشتن با کمک و بعد به تنهایی. که هرکدام از این موارد می تواند برای هرکودک متفاوت باشد. برای شروع می توانید خودتان به کودک کمک کنید تا قدم بردارد. مدت زمان را به مرور افزایش دهید.