اقدام برای طلاق به خاطر بی تعهدی همسر

با سلام. خیلی به کمک احتیاج دارم. میخوام درخواست طلاق بدم. شاغل هستم خونه و ماشین دارم از نظر مالی مشکلی برای ادامه ی زندگیم ندارم. هفت ساله ازدواج کردم تا دوسال و نیم پیش همسرم بیکار بود مخارج خونه بر عهده من بود. باردار شدم و درست دو هفته قبل زایمانم همسرم به بهانه کار راهی تهران شد. الان دو سال و نیمه که ساکن تهرانه اما همچنان از نظر مالی من و دخترم رو ساپورت نمیکنه یه چند ماهی ۵۰۰ هزار به حسابم واریز کرده. خسته شدم از این زندگی مثلا متاهلی که دوسال و نیمه هیچ تاهل و تعهدی نداره. میتونم راحت طلاق بگیرم؟ اگه دخترم رو هم بخواد مانعش نمیشم. به آرامش احتیاج دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

شما بايد از طريق دادسرا شكايت كيفری ترک نفقه مطرح كنيد كه ايشان نفقه شما و فرزندتان را نميدهد،

برای الزامشان به طلاق ميتونيد مهريتون رو اجرا بگذاريد و بعد توافق كنيد.