سونوگرافی و عدد بتا

سلام. خواهشا راهنمایی کنید. پریودهام قبلا 26 روزه بود و دوبار آخر 21 روزه. روز 14 پریودم سونو دادم نوشته فولیکولهای 17mm وجود داره. روز 31 پریودم که عقب انداخت رفتم تست بتا دادم شده 15458 فرداش سونو دادم نوشته ساک حاملگی 8mm و f.pol دیده نشد. امروز که روز 36 از پریودم بود بتا رو تکرار کردم شده 53675

لطفا نظر بدید میتونه مول باشه یا دوقلو و...

داره 42 سالم میشه و اصلا نمیخواستم باردار بشم. آزمایش سریعی وجود نداره که بدونم مول یا حاملگی پوچ هست یا نه.

اطلاعات تکمیلی

سن 42 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
زود برای انجام سونوگرافی مراجعه کردید. بعد از مثبت شدن نتیجه آزمایش زودترین زمان برای سونوگرافی دو هفته بعد میباشد و برای دیدن قلب جنین باید حدود هفته ۸ یا ۹ بارداری مراجعه کنید. اگر درد یا لکه بینی داشتید سریعا مراجعه کنید. روز خوش