سلام . من مدام درد عضله دارم دیگه دارم کلافه میشم. اصلا هم با گذر زمان بهتر نمیشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

درد عضلانی مداوم می تواند نشان دهنده ضعف عضلانی شما باشد كه با انجام فعاليت تشديد می شود.

توصيه ميكنم حتما يک برنامه ورزشی منظم داشته باشيد تا تمام عضلات بدن تقويت و مقاومت بالا داشته باشند.استفاده از مولتی ويتامين و مواد غذایی حاوی منيزيم و كلسيم نيز می تواند مفيد باشد.

موفق باشيد