بی اعتمادی نسبت به همسر

سلام وقتتون بخیر. ببخشید که خیلی طولانیه مطلبم.

دختری ۲۵ ساله هستم که در سن ۲۲ سالگی عقد کردم. تو دوران مجردی با هیچ پسری دوست نبودم و به هیچ کس علاقه نداشتم چون معتقد بودم اگر پاک باشم خدا همسر پاک بهم میده. قبل از نامزدی خیلی درباره همسرم تحقیق کردیم و همه درباره خودش و خانوادش گفتن خیلی پسرخوب و نمازخونی هست. باهاش که حرف میزدم حتی  سرشو بلند نمیکرد به چشمام نگاه کنه. ازش که پرسیدم اهل فیلم چیزهای بدهست گفت حتی اگه توی گوشی دوستامم باشه من نگاه نمیکنم. خیلی خیلی برام پاک بودنش مهم بود و اونم گفت خیلی پاکه و اهل چیزی نیست تا چند وقت قبل عقدمون گفت یه خانم بوده بهش ابراز علاقه کرده بوده چند سال قبل و این چیزا که اونم اصلا بهش محل نداده منم حساس نشدم و فقط محبتمو بهش بیشتر کردم اون گفت من اینو برات تعریف کردم که بدونی هیچی ازت پنهان نکردم همه چیز زندگیمو بهت گفتم. تقریبا یک ماه قبل عروسیمون توی لبتابش عکسهای عاشقانه پیدا کردم و عکسهای بی حجاب یه دخترو دیدم که همکارشم بود ازش که پرسیدم یجوری بهم جواب داد انگار نه انگار که کارش اشتباه بوده خندید و گفت میدونستم بالاخره یه روز میفهمی و گفت اون دختره مزاحمم میشده و بهم ابراز علاقه میکرده ولی من بهش گفتم که ما نمیتونیم باهم ازدواج کنیم و باهم که حرف میزدیم درباره خانوادش مبپرسیدمو این چیزا گفتم تو پسر مذهبی نمازخون هستی چرا عکسهای بی حجاب  یه دختر برات میفرستاد رو دانلود میکردی و حذفشم نمیکردی گفت واتساپم دانلود خودکارش فعال بوده خودش دنلود میشده و عادت ندارم چیزی رو از توی گوشیم حدف کنم بخاطر همین عکسارو حذف نکردم. انگار نه انگار که کارش اشتباه بوده اصلا پشبمون نبود

 مشاوره رفتیم گفت یا باید فراموش کنی یا طلاق بگیری که منم بخاطر آبروی خانوادم نمیتونستم طلاق بگیرم و عروسی کردیم الان ۱/۵سال هست ازدواج کردیم و من هنوز نتونستم اون ماجرارو فراموش کنم. شوهرم توی هتل کار میکنه و محل کارش بشدت جای بدی هست و همکاراشم مردهای خیلی بدی هستند مردهایی که با وجود داشتن زن و بچه با دیگران دوست میشند توی گروهی که توی واتساپ دارند عکسها و فیلمهای بدی میفرستند چندبار فیلم رابطه کامل رو تو گوشی شوهرم دیدم و اونقدر باهاش بحث کردم سر این موارد چند وقتی گوشیشو قفل کرده بود و نمیذاشت من بهش دست بزنم الان دیکه حذف میکنه فیلمارو. هرزمان که فیلم یا عکس بد توی گوشیش میبینم تا چند روز باهاش سنگین برخورد میکنم ولی خب فایده نداره. حاضرم نیست نه از اینستا بیاد بیرون نه از اون گروه توی واتساپ. بهم میگه تو شکاکی اونقدر گفته که دیگه واقعا دارم فکر میکنم که شکاکم و مشکلی دارم نمیدونم چیکارش کنم حتی نمیدونم دوستش دارم یا نه هیچی نمیدونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. قبول دارم که ایشون باید با صداقت کامل با شما صحبت میکرد ولی به هرحال گاهی پیش میاد که افراد برای بدست آوردن یک همسر خوب مخفی کاری می کنن.

 متوجه نشدم که بعد از ازدواج این فیلمها و تصاویر چقدر از زندگی همسرت رو پر می کنه. ولی بنظر میاد مرزهای فردی رو زیر پا گذاشتی و مدام گوشی ایشون رو چک می کنی. حساسیت زیاد شما نباید حرمتها رو در رابطه بشکنه. هر فردی برای خودش زندگی خصوصی داره که بخشی از اون رو دوست نداره با هیچکس به اشتراک بگذاره. البته در رابطه زوجی این بخش خصوصی خیلی کوچک هست ولی به هرحال زوجین حق ندارن در گروهها و فضاهای دوستانه طرف مقابل سرکشی و تجسس کنن. بعضی مسایل هرچند نادرست، ولی در جامعه شیوع دارن و اگر زیاده از حد مته به خشخاش بگذاری مشکلات بزرگتری در رابطه ظاهر میشه چون پرده دری و حتی خشم ایجاد می کنه و چه بسا طرف مقابل عمدا رفتارهایی انجام بده تا کنترلگری شما رو تلافی کنه. اگر آثار اون جراحت دوران نامزدی هنوز آزارت میده و یا الان نمی تونی دست از کنترل گوشی و روابطش برداری به مشاور مراجعه کن. از محاسن همسرت نگفتی ولی باید مراقب باشی این کدورت بقیه ی بخشهای زندگیت رو پوشش نده.