عصبانیت و بداخلاقی همسرم

سلام. من 3 ساله که ازدواج کردم. از همون دوران نامزدی سختی زیاد کشیدم ولی حداقلش این بود که همسرم یه وقتهایی جوری درکم میکرد و میفهمیدم که تلخیها رو فراموش میکردم و میگفتم بریم خونه خودمون زیر یه سقف بهترم میشه حتما". ولی یه اتفاقی تو دوران عقد برام افتاد که کاملا" از این ازدواج پشیمون شدم ولی به خاطر شرایط جامعه و خانوادم نمیشد حرفی بزنم. ( دخترونگیم رو ازم گرفت همسرم و به جای دلداری دادن تهمت زد بهم) خلاصه کنم خیلی دوران نامزدی بد و سختی داشتم ازدواج که کردیم  هم اوایل همین بدبینیها و تهمت ها ادامه داشت حتی زمانی که حامله هم شدم. من خیلی زود باردار شدم. همه اینها رو تحمل کردم و خیلی از رفتارهای زشت خواهرشوهرم رو و حتی ناسزا گفتن به خانوادم. یه کارها و رفتارهایی رو تحمل کردم و میکنم که فامیلهای خود همسرم از گوشه و کنار میشنوم که میگن چه جوری داره تحمل میکنه و هروقت میبیننم بهم دلداری میدن. همه اینها به کنار الان یه چند ماهیه همسرم خیلی بداخلاق شده و سر کوچکترین چیزی داد و بیداد راه میندازه، پسرم 1 سال و 5 ماهشه و فوق العاده شیطونه سر شیطنت های اون عصبانی میشه و شروع میکنه به من گیر دادن و داد زدن و اخلاق بدتری که پیدا کرده اصلا" دیگه رعایت نمیکنه خانوادش اینجا نشستن یا نه جلوی اونا کوچیکم میکنه و این رفتار رو دیگه نمیتونم تحمل کنم. الان جوری شده که دیگه واقعا" هیچ حسی بهش ندارم و فقط به خاطر پسرم دارم به این زندگی ادامه میدم.

میخواستم کمکم کنید که چه رفتاری باید باهاش داشته باشم؟ چون خودم همه راه ها رو رفتم بی محلی کردم، محبت زیادی کردم، مثل خودش رفتار کردم و...

اختلاف سنی من و همسرم 15 ساله

ببخشید طولانی شد

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنوم از اینکه ما رو انتخاب کردید.

دوست عزیز من متن شما را کاملا خوندم و تا زمانی که خودتان نخواهید از روی صندلی نقش قربانی برخیزید متاسفانه کسی نمی تواند به شما کمک کند. اینکه چرا اجازه می دهید خانواده همسرتان شما را تحقیر کنند و ناسزا به شما بگویند ؟ یا اینکه همسرتان جلوی دیگران شما را تخقیر کنند؟

قبل از هر چیزی بهتر است رفتار جراتمندانه را یاد بگیرید تا اجازه ندهید دیگران شما را ناراحت کنند.

رفتار جرات مندانه به این معنا نیست که بی احترامی کنید اما می توانید در کمال احترام از همسرتان و خانواده او بخواهید که با شما در کمال احترام صحبت کنند.

اما شرایط خاصی دارد که باید قاطع بودن را در حرف ها و رفتار خود نشان دهید و اجازه ندهید که دیگران شما را ناراحت کنند

مظمئن باشید که تا وقتی که خودتان برای خود ارزش قائل نباشید دیگران با رفتار و صحبت های خود شما را ناراحت می کنند

بهتر است با مشاوری به صورت حضوری در ارتباط باشید

موفق و موید باشید