سلام من ۲۸ سالمه شوهرم ۲۹ سالشه  یک سال درگیر خیانت شوهرم بودم همش شک همش بد رفتاری اون. دعوا بحث. قهر. دعواهای شدید. که حتی همه هم در جریان قرار گرفتن و فکر جدایی بودم یه پسر دو سال و نیم دارم. از شوهرم خواستم بیاد بریم مشاوره وگرنه من جدا میشم بالاخره رفتیم مشاوره و روش اثر گذاشت و خیلی رفتارش خوب شد و کاراشو ترک کرد. پشیمون شد کلی عذرخواهی و فرصت خواست. حالا اخلاق و رفتارش خوب شده دیگه دعوا هم نمیکنیم. ولی من اصلا نمیتونم باهاش رابطه جنسی داشته باشم دست بهم میزنه همش یاد خیانت و اینکه با یکی دیگه خوابیده کلا حسمو خاموش میکنه هر جوری میخوام بهش فکر نکنم فراموش کنم هر چی سعی میکنم اصلا نمیشه بغلشم میکنم خوب مرتب میرم پیشش ولی جنسی رو نمیتونم. حس میکنم حالم میخواد بد میشه میل هم دارم ولی فکرش میلمو از بین میبره.. با خودم میگم دیگه گذشت تموم شد بی خیال. حتی بهشم گفتم وقتی فکر میکنم تو پیش کس دیگه بودی کلا حسم بهت خاموش میشه نمیتونم باهات رابطه داشته باشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

در فرایند مشاوره همسرتون شما شرکت نداشته اید؟

چون مهمترین بخش ترمیم رابطه کمک به فرد خیانت دیده است، که احساسات منفیش را بپذیرد، تخلیه کند تا بتواند دوره وارد رابطه با همسر بشود.

فرایند بخشش و ترمیم رابطه نیاز به زمان و همدلی دو طرف دارد، اینکه شما احساسات خود را با همسرتان در میان میگذارید اگر ایشون آگاه نباشد و نداند چگونه شما را درک کند ممکن است ایشون را سر خورده و سرد کند در مقابل اگر شما سکوت کنید و بخواهید احساسات خود را سرکوب نمایید از لحاظ روحی و جسمی آسیب خواهید دید.

بنابراین حتما برای حل و فصل این احساسات و تجسمات ناخوشایند ( که طبیعی هستند) حتما به مشاورتان مراجعه فرمایید.

لحظاتتان در آرامش🌹🌹🌹