سلام من پسرم دو سال و چهار ماهشه روی هم رفته ده تا کلمه میگه خیلی حواسش به ماشینه با دوستاش بازی نمیکنه دلش میخواد بخوابه با ماشین حمام با ماشین هر کار میخواد انجام بده ماشین باید باشه حرفم که باهاش میزنم متوجه نیست شنوایی سنجی بردم دستور رو عمل نمیکنه مثلا اونو بده اسم اعضای بدن میوه ها حیوانات بلد نیست خیلی هم لجبازه هر چی میخوام یاد بدم دوست نداره حرفمو گوش بده خیلی جیغ میزنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.کودک شما اول بایستی توسط یک روانپزشک کودک مورد بررسی دقیقتر قرار بگیره.توجه بچه ها با چرخها،عدم ارتباط چشمی،دیر زبان باز کردن،عدم ارتباط با دیگران،در جمعهای شلوغ جیغ زدن،نشانه های اوتیسم هست،البته من نمیخواهم برچسب به کودک شما بزنم،ولی بهتر هست توسط روانپزشک کودک بررسی شود.همه ی این رفتارها میتونه طبیعی هم باشه،و اگر اوتیسم نباشه،تمام این رفتارها راهکار داره برای درمانش .پس اول احتمال وجود مشکل را بررسی کنید و اگر گفتند مشکل خاص و حادی نداره،برای بهبود این رفتارها با مشاور کودک مشورت بفرمایید.
نکته مهم: شناسایی کودک اوتیسم هرچه زودتر و درسنین پایینتر اگر صورت بگیرد و درمان اگر شروع شود،احتمال بهبودی بطرز چشمگیری بالا خواهد رفت.