راهکار برای میل جنسی بالا

سلام. ممنونم از پاسخگویی شما.

من چند وقتی هست از نامزدم جدا شدم و اینکه خیلی میل جنسیم بالاست واقعا بالاست و منو خیلی اذیت میکنه حتی مواقعی که نامزد داشتم ولی الان بیشتر. چیکار کنم؟!

میترسم اشتباه کنم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
با توجه به این که اخیرا متارکه کرده اید داشتن میل جنسی خیلی زیاد می تواند مشکل ساز شود .
هر چند داشتن میل جنسی لازمه حفظ و بقای زندگی زناشویی است اما بیش از حد متعارف بودن میل جنسی هم می تواند یک اختلال جنسی باشد که درمان آن مستلزم مصرف دارو می باشد تا زمانی که به امید خدا مجددا ازدواج نمایید . جهت درمان و تجویز داروی مناسب به یک روانپزشک مجرب در حوزه سلامت جنسی مراجعه فرمایید .