سلام.‌ من‌ یه پسر سه سال و نیمه دارم که بسیار بچه باهوش و باادبیه ولی خیلی اجتماعی! همش دوست داره توی جمع باشه و اگه یه بچه فامیل بیاد خونمون یا ما بریم دوست داره مدام پیش او باشه و موقع خداحافظی چنان جیغ های بنفشی میکشه و گریه و زاری میکنه که حد نداره . در صورتیکه بچه های دیگه اصلا عین خیالشونم نیست و خیلی راحت از جمع جدا میشن! ولی پسرم  به من و باباش میگه شما برید خونه من می مونم! یا اگه مهمونها بخوان برن گریه و داد و فریاد راه می ندازه که منم باهاشون برم! بخدا خسته شدم از این کارش توروخدا لطفا راهنمایی کاربردی برای حل این مشکل بفرمائید. ( از نوزادی هم دور و برش شلوغ بوده و خانواده خیلی براش وقت گذاشتند ولی پسرم در مورد همه همینطوره حتی فامیل همسرم، دوستام و...)

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام وقت بخير.

اين كه فكر ميكنيد كودكتون از الان اجتماعی است خيلی خوبه.

برای مهمونی رفتن يا مهمون اومدن هم براش برنامه مشخص بزاريد سعی كنيد فقط طبق برنامه عمل كنيد

از كودک بخواهيد بايد به برنامه عمل كنه اونو تشويق كنيد.

با بازی و قصه بهش آموزش بديد كودک بايد به قوانين احترام بزارد با پدر و مادر فقط به مهمونی بره