مدیریت و حل کردن اختلافات در دوران آشنایی

سلام. من و آقایی که یه سال از خودم بزرگتره نزدیک یک و نیم ساله که با اطلاع خانواده داریم آشنا میشیم به حدی به هم علاقه داشتیم و صمیمی بودیم که رفتارهامون مثل زن و شوهرهای واقعی شد رفته رفته ایشون خیلی با سیاست رفتار میکنن و میخوان من هم با سیاست باشم و بتونم یه زندگی رو مدیریت کنم طوری که کل فامیل و اطراف به به و چه چه بزنن و سرش بلند باشه که خانومش همه چی بلده و ..... منتها من اصلا سیاست ندارم بلدم ولی نمیتونم استفاده کنم توی بحث ها بجای با آرامش حرف زدن زود جوش میارم و آخرشم من معذرت خواهی میکنم چون باعث به راه افتادن دعواها خودمم. ایشون سرشون رو خیلی گرم کار میکنن و منم مدام میگم که برات اهمیتی ندارم و دوستم نداری و .... و این اختلافاتمونو بیشتر کرده چون من انتظار دارم که زود زود برام پیام بزنه و حالمو بپرسه . حالا توی بحث ها همیشه میگه خسته شده از زندگی و .... میگه عاشقمه و خیلی زیاد دوستم داره اما از برخورداش میفهمم که دیگه اون عشق سابق رو نسبت بهم نداره و سرد شده و کاملا بی تفاوت وقتی هم میگم بی تفاوت شدی میگه دارم امتحانت میکنم ببینم یه روز به حال خودت بزارم چجوری مدیریت میکنی خودتو . این رابطه اشکالش کجاست؟ چجوری اختلافاتمون رو حل کنیم و چجوری اون عشق دوباره برگرده .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
ممنون که ما رو برای درمیون گذاشتن مشکلتون انتخاب کردید.
موردی که در مورد خودتون گفتید سیاست نیست بلکه یکی از موارد مهارتهای دهگانه زندگی به نام مهارت مدیریت خشم هستش که شما به اندازه ی کافی باهاش آشنا نیستید.
بدونید که تکرار یک سری حرفا توی زندگی چیزی رو تغییر نمیده بلکه باعث دلسرد شدن و دوری زوج  از هم میشه. و توی رابطه طبیعی هستش که هیجانات به مرور تا حدودی کمتر میشه. زوج ها باید ارتباط موثر با هم داشته باشند. توصیه می کنم در شرایطی که هر دو آرام هستید به طور جدی باهم صحبت کنید و علت این نارضایتی هارو پیدا کنید. نیازها و خواسته هاتون رو با همدیگه درمیون بگذارید، اینکه چه توقع و انتظاری دارید؟وقتی دعوا می کنید چه احساسی دارید؟فکر میکنید چه نیازی در شما نادیده گرفته شده؟اختلافاتتون سر چه موضوعاتیه؟برای بهبود رابطتتون چه پیشنهادی دارید؟اینکه ایشون میگه از زندگی خسته شده صرفا به دلیل خسته شدن از دعواها و اختلافاته یا تصمیم جدی تری داره؟
در طول این صحبت کردن وسط حرف همدیگه نپرید و گارد نداشته باشید و از همه مهمتر ذهن خوانی و قضاوت نکنید.
بهتره به یک زوج درمانگر مراجعه کنید و از کمک حرفه ای برای حل مشکلاتتون بهره ببرید.
موفق و پیروز باشد.