لجبازی و حرف گوش نکردن دختر سه سال و نه ماهه

سلام . من یه دختر سه سال و نه ماهه دارم خیلی اذیت میکنه اصلا حرفامونو گوش نمیده واسه هر حرفی باید چندبار بهش تذکر بدیم بعضی وقتها از دستش خیلی عصبانی میشم البته همیشه این جوری نیست ولی اکثرا لجبازه . بعضی وقتها یه کوچولو تنبیهش میکنم مثلا اسباب بازیاشو قایم میکنم یا بیرون نمیبرمش یا یه سیلی به دست و پاش میزنم. بعضی وقتها اینقدر رو اعصابمه که مجبور میشم گریه کنم . نمیدونم چطوری خوبش کنم و حرف گوش کنه. در ضمن خیلی خیلی مامانیه و بدون من هیچ کاری نمیکنه یا هیچ جایی نمیره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:
دوست عزیز به شما پیشنهاد می کنم که هرچه سریع تر برای آموزش والدگری (فرزندپروری) به روان شناس کودک مراجعه کنید. چرا که با این روش های غلط و اشتباه هم به کودک و هم به خودتان آسیب می زنید، چه بسا که این وابستگی شدید کودک به شما نیز به دلیل اضطراب ناشی از این فرزند پروریِ غلط است.
سربلند باشید مثل شمشاد