لکه بینی و احتمال بارداری

61 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. خیلی نگرانم لطفا کمک کنید من ماه پیش 30ام پریود شدم ولی پریودیم یک روز بود فقط و دو سه روز بعدش هم خیلی کم درحد چند قطره کوچیک بود. این ماه نمیخواستم قرص بخورم ولی سه چهار روز بعد از تموم شدن پریودم پشیمون شدم شروع کردم قرص خوردن جلوگیری طبیعی هم نداشتم الان هنوز موعدم نیست و هنوزم دارم قرص میخورم ولی هم درد دارم هم لکه بینی ممکنه باردار باشم یا ممکنه از عفونت باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  سوال شما واضح نیست منطور شما چه قرصی است ؟ آیا زمان لکه بینی تست بارداری انجام داده اید؟ لطف کنید شرح حال کامل خودتان را برای ما بفرستید تا بهتر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم موفق باشید

تجربه شما

قرص ضد بارداری سیپروترون کامپاند مصرف کردم دیروز تست دادم ولی منفی بود چون فکر میکنم زوده برای تست چون مدت زیادی از پریود قبلیم نگذشته

@mahbanoo20

دوست عزیز باید قرص سیپروترون کامپاند را از شب پنجم قاعدگی شروع به مصرف می کردید به هر حال برای اطمینان  باید صبر کنید تا ۱۷ روز از رابطه شما بگذرد بعد تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.