تاثیر اذیت جنسی در کودکی

سلام خسته نباشین

ببخشید من در کودکی تقریبا ۷ یا ۸ سالم بود که اذیت جنسی شدم از یکی از آشناها. حالم اصلا خوب نیست الان ۱۲ سال از اون موضوع میگذره. من باید چیکار کنم. و میشه بگین چه تاثیری روم گذاشته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

خاطرات ناخوشایند در طی زمان باعث حالات اضطراب در فرد میشود که این خود می تواند زمینه ساز مسایل دیگری شود.

حالم خوب نیست دقیقا یعنی چی با در نظر گرفتن نشانه هایی که باعث آزار تان میشود میتوان گفت چه باید کرد.

اما تجربه نشان داده برای حل و عبور از این مشکل بهتر است با یک درمانگر حضوری صحبت نمایید چون گذر از این فشار به تنهایی می تواند آزارتان دهد و صدمه روحی بیشتری بهتان وارد نماید.

بدلیل توصیحات کلی که دادید من نمیتوانم بگویم الان دقیقا مشکل چیست و اگر بخواهم حدسیاتم را بنویسم جز نگرانی حاصلی نخواهد داشت.

امیدوار پیگیری و مراجعه به درمانگر خانم را سرسری نگیرید. و از سواد و تجربه ایشان اطمینان حاصل فرمایید.🌹🌹🌹