سلام. پسرم 8 ماهشه با قد 70 و وزن 8900 دمر نمیشه میچرخه و به پهلو میره گردنشم قشنگ میچرخونه ولی همش میگه بغل باشم و سینه خیز و دمر نمیره یه دکتر بهم گفت احتمالا تیروئید داره در صورتی که سه روزه و دوماهه آزمایش داد نداشت و اینکه بچم تا 3 ماه زردی شیر مادر روی 11.5 بود داشت خیلی نگرانم نکنه زردی روش تاثیر داشته

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. این که فرزند شما تمایلی ندارد دمر بخوابد بیشتر به دلیل ضعف حس عمقی و حس تعادل بوده و مخصوصا چون تمایل به بغل بودن دارد می تواند تاییدی بر این مورد باشد. پیشنهاد می کنم حتما به یک متخصص مغز و اعصاب کودکان مراجعه کنید. تمرینات نوسانی مانند تاب و اسکوتر در وضعیت نشسته می تواند برای کوچولو موثر باشد.