سلام روزتون بخیر من امروز 12 سیکلم سونوگرافی کردم این ماه لتروزولم خورده بودم. ضخامت اندومترم 8 میلیمتر در فاز فولیکولار. تخمدان راستم یک فولیکول غالب 34*25 میلیمتر تخمدان چپ به ابعاد 17*11.5 میلیمتر در فضای کلدوساک مقداری مایه آزاد به نفع تخمک گذاری اخیر مشاهده شد این فولیکول بزرگ احتمالا کیست میشه ؟ بعد احتمال داره تخمک آزاد کنه؟ من شبش تخمدان درد شدید گرفت احتمالا اونی موقع تخمکم آزاد شد که مایع آزاد دیده میشه؟ امروز اقدام تاثیر داره چون مایع آزاد دیده شده؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

درد هم بعلت تخمک گذاری بوده وهم بخاطر مصرف داروها چون لتروزول باعث تحریک تخمک گذاری میشه وتخمدان پرکار میشه و درد تغییرات خلقی و تغییرات پریودی خشکی واژن .. از عوارض قرصه

احتمال اینکه فولیکول ها آزاد نشن وتبدیل به کیست بشه هست ولی بیشتر مواقع آزاد میشه

با توجه به اینکه عمر فولیکول ۲۴ ساعته و هنوز هست نزدیکی داشته باشید