پشیمانی از بی حرمتی کردن

سلام. من تازگی جوری شدم که فوق العاده عصبی و دوست دارم حاضر جوابی و پرویی کنم  مغز و عقل و حرمتم بسته شده و این حاضر جوابی رو هم به خوب میدونم و افتخار . همین چند وقت پیش یکی از بزرگترهای فامیل یه حرفی بهم زد نتونستم خودمو کنترل کنم و بی ادبی کردم جلوش که الان خیلی پشیمونم و حتی جلوی جمع بود ۱۰۰ % پخش میشه توی فامیل که حتی من دختری هستم که به خوبی ازم اسم میبرند خیلی ناراحتم خیلی.

عذاب وجدان و درگیری فکری مغزمو آشوب کرده که چی میخوان پشت سرم دربیارند

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزيزم... گفتين ١٧ سالتونه يعنی اينكه هنوز تو سن بلوغ هستين معمولا تو سن بلوغ نوجوونا كمی عصبی و پرخاشگر ميشن و اين بخاطر تغييرات هورمونی هستش . اگر نسبت به اقوامتون حاضر جوابی كردين و احساس ميكنيد توهين كردين ، ميتونيد از طريق تلفن يا پيامک از ایشون عذرخواهی بكنيد و از دلش در بيارين و اصلا هم از اينكار خجالت نكشيد.... برای بهتر شدن حالتون و تكرار نشدن ، ميتونيد از تمرينات ريلكسيشن روزانه استفاده كنيد و نفسهای عميق و مراقبه هم خيلی خوبه ورزش كنيد و موسيقی آرام گوش كنيد... سعی كنيد از ريشه اتفاقی كه باعث عصبی شدن شما شده آگاهی پيدا كنيد و برطرفش كنيد