دخالت خانواده شوهرم

سلام خسته نباشین . من خسته شدم کم آوردم کسی شوهرم حمایت نمیکنه ازم . دوباره فصل تابستون اومد طی هفته مادر شوهرم حالی از ما نمیپرسه یعنی نمیگه کجایید چیکار میکنید تعطیلات و آخر هفته که میشه شروع میکنه به زنگ زدن کجایید چیکار میکنید . در صورتی که خودشون برنامه دارند ولی من و شوهرم جایی نداریم اونجا اگه بیکار بمونند گیر میدن به ما مثلا امروز رفتن خونه باغ بابام مچ ما رو بگیرن کسی نبوده ما خونه بودیم . حالا خودشون تا ساعت 4 کوه بودن یه کلام نگفتن . حالا من چطور متوجه اونا کنم دخالت نکنن . شوهرم که 34 سالشه الان 9 ساله که این روزگار منه بهش میگم مودبانه بگو دخالت نکن اونقدر از باباش میترسه جرات نداره حرف بزنه من چیکار کنم دیوونم کردند جلوی خانوادم خجالت میکشم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

دوست عزيز در زندگی زناشویی معمولا دلخوری هایی از خانواده ها ديده ميشود  .و با توجه به فرهنگ خانواده ها اين مسائل زياد ديده ميشود كه خانواده خواسته هايی از فرزندان خود دارند ،آنچه مهم است اين است كه زن و شوهر چگونه و به چه نحوي با يكديگر در مورد مسائل صحبت ميكنند .ابتدا دقيقا برای خودتان تعيين كنيد كه در اين باره از همسرتان چه ميخواهيد ؟آيا از همسرتان ميخواهيد كمتر با خانواده خود رفت و آمد كند  ؟آيا از او ميخواهيد تا ساعات بيشتری را در كنار شما باشد ؟و برای آخر هفته ها با هم باشيد .هدف صحبت بايد روشن و مشخص و صريح باشد .از مطرح كردن گلايه به طور همزمان پرهيز كنيد .

پيش از بيان دلخوری به همسر ،ابتدا كل ماجرا را روی كاغذ بنويسيد .زيرا نوشتن ،هم باعث آرامش نسبی شما ميشود ،هم سهم خودتان را از دلخوری مشخص ميگردد و در عين حال با ياد آوری ماجرا ،به علت های آن بهتر واقف ميشويد .پيش از صحبت سعی كنيد خود را به جای همسرتان بگذاريد .

سعی كنيد هنگام گفتگو خشمگين نشويد . هنگام صحبت به نكات مثبت كارهای اخير همسرتان اشاره كنيد .هرگز از خانواده همسرتان بدگویی نكنيد .

 حرف هايتان را با زخم زبان ،كنايه  بيان نكنيد .زمان و فضای مناسب را برای مطرح كردن موضوع و نگرانی هايتان انتخاب كنيد .بدترين زمان ،وقتی است كه همسرتان خسته و ناراحت است .زمان مناسب بايد مورد تاييد و توافق دو طرف و در وضعيتي به دور از دعوا و عصبانيت باشد .نگرانی و خواسته هايتان درباره وابستگی او به خانواده و قاطع نبودن او به خواسته های والدينش به طور مشخص و دقيق بيان نماييد.او را متوجه كنيد كه رفتار افراطی او چه تاثيري بر روحيه شما گذاشته .دقيقا مشخص كنيد كه چه چيزی در رفتار او با والدينش بيشترين نگرانی و تاثير ناراحتی در زندگی شما گذاشته است .به همسرتان از احساسی كه داريد بگوييد. بهر حال اين مسائل در زندگی هست با همسرت دوباره صحبت كن و قانونی برای خودتون بزاريد كه مثلا برای آخر هفته ها چگونه برنامه ريزى كنيد و وقت بگذرانيد و هفته هايی را اختصاص به خانواده ها دهيد .به او بگوييد كه دوست داريد زمانهایی با هم باشيد و دركنار اين مسئله خود شما سعی كنيد با فضای جذاب ،با صحبت‌های مناسب سمت همسرتان باشيد.گاهی رفتارهامون مناسب نيست يا اخلاق تندی داريم و يا مرتب داريم همسرمون رو انتقاد ميكنيم يا مرتب داريم در مورد مسائلی صحبت ميكنيم كه اون مسائل خوشايند نيست واسترس زاست .

                    شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷