سلام ۳۰ سال دارم و ۵۲ کیلو هستم . مرز بین گردن و دکلته ام دچار چروک شده . کربوکسی تراپی و مزوتراپی نتیجه بخش نبود . یک مدت دکتر کرم ترتینویین داد اونم تاثیر نداشت .بعد کرم ویتامین cداد اونم هیچ. تو را خدا یک روش بهم بگی که درمانش کنه و یا حداقل از زیاد شدنش جلوگیری کنه . روز به روز داره بیشتر میشه شدتش. از چه روش درمانی یا کرمی استفاد کنم ؟ممنون  .

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. شما باید ویزیت شده و پس از بررسی مشخص گردد که آیا این موردی که می فرمایید چروک بوده یا بیماری پوستی می باشد.؟!زیرا این قسمت معمولا جای روتینی برای چروک شدن نمی باشد.