تغییر شخصیت

سلام خسته نباشید . ببخشید من یه سوال داشتم من ۱۹ سالم هست و هراز مدتی کسی که خیلی بهم نزدیک بود مثل دختر عموم بهم میگفت شخصیتت عوض شده. خودت عوض شدی از این موضوع خیلی ناراحت میشدم بعضی وقتها خودمم متوجه این حالت میشدم یعنی اینکه دنیا برام یکم تفاوت میکرد نسبت به چند روز پیش اما بعضی وقتها نه

مثلا الان که بهم کسایی دیگه گفتن عوض شدم

من باید چیکار کنم مشکلم چیه؟ این خیلی آزار دهنده است

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز احتمال دارد که به خاطر اختلالات رفتاری باشد .شاید علت آن یک سری ناکامی ها در زندگیتان باشد . که این ناکامی ها می تواند حالت سازو کار دفاعی یا حالت کنترل گری برای شما داشته باشد . دفاعی مثل اینکه شما در یک حمع نشسته اید و به یکبار آنجا را ترک می کنید . و کنترل گر اینکه بر خلاف گذشته مثلا تمام کارهای دختر عمو زیر ذره بین می برید .
شما باید ریشه این ناکامی ها را پیدا کنید .
شاید هم تغییر شخصیتتان به بحث شخصیت مرزی یا دو قطبی هم نزدیک باشد .
بهترین کمکی که به خودتان می توانید انجام دهید این است که حتما به روانشناس مراجعه کنبد حضوری تا تمام جوانب شخصیت شما را بررسی کند .
موفق باشید .