شیطنت و لجبازی کودک بعد از به دنیا آمدن بچه دوم

سلام. پسر سه ساله ای دارم که شدیدا لجباز هست و خیلی هم تحرک داره از وقتی بچه دومم به دنیا اومده خیلی خیلی لجبازتر شده وقتی بهش میگم یواش صحبت کن از قصد و برای لج کردن داد میزنه جدیدا سر جای خودش نمیخوابه و شبها تا صبح سه باری بیدار میشه و گریه میکنه و الکی میگه گرسنه ام وقتی بهش غذا میدم نمیخوره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

اين مساله تا حدودی طبيعی هست از يک طرف فرزند جديد اومده و همه توجه ها به سمت او رفته و فرزند ٣ ساله شما ديگه اون توجهات رو نميگيره و دليل لجبازی كودک برای جلب توجه شما ميباشد.. رابطه تون رو با پسرتون بهتر كنيد مثلاً روزی ١٥ دقيقه باهاش بازی كنيد و اين بازی رو وقتی فرزند نوپای شما خواب هست انجام بدين و اين باعث بهبود روابط شما با او ميشود . در مورد كودک جديد بهش مسئوليت بديد. مثلا تو برو شيشه شيرش رو بيار🙏🙏🌹🌹