دندان درد بعد از عصب کشی

سلام پارسال دندونمو عصب کشی کردم الان یه مدته بدجوری تیر میکشه عین نبض میزنه و درد شدیدی داره میوه میخورم با آب  سرد میخوره به دندونم اینجوری میشه. علتش چی میتونه باشه؟ در ضمن یکی دیگه از دوندونامم تو چند جلسه عصب کشی این مشکلو داشت همش تیر میکشید انگار یه چیز تو دندونم میترکید بعد درد شدید داشتم همون موقع که دکتر گفت عفونت داری چند جلسه پانسمانش کرد شستشو داد ولی خوب نشد منم خسته شدم از درد گفتم بکشه دندونمو. میشه دکترش خوب نبوده باشه؟ چون این دندونمم عین همون تیر میکشه ولی خوب قابل تحملتر.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام .درد بعد از درمان عصب دندان تا ۳-۴ هفته به شرط اینکه رو به بهبود باشه طبیعیه نه یکسال بعد.لطفا به متخصص درمان ریشه دندان مراجعه کنید تا علت درد مشخص و رفع بشه.در ضمن کشیدن دندان رو همیشه بعنوان آخرین امکان درنظر بگیرید.