سلام من 163قدمه و50 وزنم..میخواستم برای افزایش وزن و چاقی صورت و افزایش سایز سینه راهنماییم کنید خیلی راه هارو  امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم و فکر میکنم تغذیه چندان تاثیری در چاقی من نداره ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب
اگر تغذیه به شما کمک نکرده است باید علل دیگر را بررسی کنید مثلا اختلالات جذبی و مسایل روحی و استرسی که ممکن است مانع جذب غذای دریافتی گردند.

تجربه شما

عرض سلام مجدد..بله آقای دکتر فکر میکنم اصلا غذایی که میخورم جذب نمیشه و خیلی ها میگن فلان قرصو بخور غذا جذب بدنت بشه و دو هفته دگزا مصرف کردم ولی وقتی شنیدم خیلی خطرناکه عوارضش دیگه نخوردم..حالا میشه شما داروی برای جذب مواد غذایی و پروتین بهم معرفی کنید ممنون میشم