زندگی همراه با بیماری صرع

100 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و درود . بانویی ۲۸ ساله هستم که یک فرزند پسر دارم ( ۶ساله )، ۱۷ سال می‌باشد که بیماری صرع دارم و روزی سه قرص فنوباربیتال مصرف میکنم، این بیماری دست و پای مرا برای انجام هرکاری بسته، لیسانس حقوق دارم اما نمی‌توانم از آن استفاده کنم، در هر زمانی نمیتونم حمام بروم، نمیتوانم مدت زیادی داخل جمع باشم و غیره... در حال حاضر فقط روز را به شب میرسانم و شب را به روز، حساسیت های همسرم نسبت به علایم بیماری من ، مرا حساس تر و بی تحرک تر کرده در صورتی که ایشان با اشراف کامل به بیماری من با من ازدواج کردن ( ۸ سال از من بزرگتر هستند) به پسرم هم چیزی در این باره نگفته ام، حالا من مانده‌ام و این همه تنهایی و بلا تکلیفی، به نظر شما چه کاری میتوانم انجام دهم چه باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

من به شما توصیه می کنم تحقیق کنید و افرادی رو که بیماری شما رو دارن بیابید و ببینید اونها چطور با بیماریشون کنار آمدن و حتی ببینید آیا گروه های وجود دارند که این بیماران باشند تا بتونند در مورد مشکلاتشون صحبت کنند این گروه ها با مشکل مشترک بسیار می تونه کمک کننده باشه شما در این شرایط لازمه در مورد بیماریتون اطلاعات زیادی داشته باشید و فکری که در مورد این بیماری دارید بررسی بشه و نگرانی هاتون در رابطه با بیماریتون ارزیابی بشه تا متوجه بشید چه مقدار از این نگرانی ها واقعی هستند و چه مقدار به علت استرس و اضطراب ایجاد شده اند و می تونند واقعی نباشند و فقط ذهنی باشند

به شما پیشنهاد می کنم به یک مشاور رجوع کنید تا ایشون یه ارزیابی از شما داشته باشند و کمکتون کنند

براتون آرزوی آرامش دارم🌸🌸🌸

تجربه شما

سلام دوست عزيز من هم صرع دارم ١٢سالی ميشه كلونازپام و لوبل مصرف ميكنم.ميگن داروهای ضد صرع خودشون افسردگی ميارند و بايد در كنارش يه دارو ضد افسردگی حتما مصرف شه، من نميدونم در چه شرايطی هستيد ولی نترسيد اگر بيماری با دارو كنترل شده هيچ خطری نداره و ميتونيد در جمع حاضر شيد.اگر صرع كنترل نشه يعنی روند درمان و نوع دارو مشكل دارد، به اميد بهبودی 🙏🏻🙂