بهانه گیری و توهین شوهرم

173 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام. شوهرم خیلی اذیتم میکنه همش بهانه میگیره یعنی کاری که میگه هم بکنم باز بهانه میگیره همش بهم توهین میکنه گاو گوسفند خر و چیزی بگم حمله میکنه از زندگی بریدم . همش میگه بچه رو تو مریض کردی آخه من چیکارش کردم توی گرما . میگه عرق میکنه کنترل نمیکنی چیکار کنم من . نه کولر میخره همش غر میزنه تروخدا چیزی بگید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

من فكر ميكنم شما خودتون ، خودتون رو دوست ندارين و اعتماد به نفستون ضعيف باشه كه همسرتون به خودش اجازه ميده به شما توهين كنه يعنی در درجه اول  اين خود شما هستين كه اين اجازه رو به اون ميديد .

اگر شما خودتونو دوست نداشته  باشين  و به اين ايمان نداشته  باشين كه آدم دوست داشتنی هستين چطور انتظار دارين ديگران دوستتون داشته باشن و با شما با احترام برخورد كنن؟ اگر به خودتون احترام بگذاريد و با او هم محترمانه برخورد كرده باشين مطمئن باشيد اونم به شما احترام ميذاره حتی اگر آدم بددهنی باشه!!! بعد اين افكار روزانه تونو پر كنيد از اينكه من موجودی دوست داشتنی هستم من لايق احترام هستم و به اين موضوع ايمان داشته باشيد ! و اگر همسرتون حتی يكبار هم با شما برخورد درستی داشت كلی با احترام بيشتر باهاش برخورد كنيد كم كم عادت ميكنه برخوردشو درست كنه.

تجربه شما

خواهرزادم  هفت سالشه دختره و اصلا علاقه ای به مادرش نداره و من شاهدم هزاران محبت به دخترش میکنه همش زیر آب مادرشو میزنه عاشق مادربزرگ و خانواده باباشه میگه همش با اونا میخوام بمونم در ضمن اینم بگم که زیاد میره اونجا .اونم نره اونا میان خواهرم ذله شده نمیدونه چیکار کنه امروز بازم بین بابا ماماش دعوا انداخته. ماجرا از اینجا شروع شد دیشب اینجا بودن مادرش صبح گفت پاشو بریم دختر اومد دم گوشم یک حرفی بگه خواهرم ناراحت شد همش منو میفروشه .و اینا .خواهرم میگه پیاده شدنی از ماشین باباش میگه نمیخوام خونه برم مادرم منو تنبیه میکنه در حالی که من شاهدم یک سیلی هم نمیزنه.خلاصه هر چقدرم به خانواده شوهرش میگه دختر منو نبرید انگار لج میکنن.از این طرفم خواهرم زنگ زده زار زار گریه میکنه از مادر فروشی دخترش. میگه مامان تو برام پول خرج کن پولهای عموم تموم نشه .یا مامان تو بمیر عمو عمه نمیرن. تو رو خدا چیکار میتونه بکنه دخترش راه بیاد بخدا خیلی عجیبه

تشکر خانوم دکتر

ببخشید ولی چطور به خودم بها بدم چکار کنم؟

@ملودی20

براي اينكه بتونيد به خودتون بها بديد بهترين كار اينه كه روی ويژگيهای خوب خودتون متمركز بشين . همه انسانها داری يه سری ويژگيهای خاص خودشون هستن قطعا شما هم دارای توانايی های زيادی هستين كافيه اونارو تو خودتون  پيدا كنين و بخاطرشون شكرگزار باشين خودتونو قبول داشته باشين .... ما میتوانیم آنچه را میخواهیم به دست آوریم ولی به اندازه‌ای شجاعت و اعتمادبه‌نفس نیاز داریم که بتوانیم زود خسته نشویم و دست از تلاش برنداریم. به علاوه باید به خودمان احترام بگذاریم و باور کنیم ما شایسته آنیم که به اندازه دیگران از زندگی بهره‌ بگیریم. گاهی خود را کمتر از دیگران میدانیم زیرا آنها این احساس را به ما می‌هند که کمتر از آنچه باید باشیم، هستیم. این یکی از دلایل نداشتن اعتمادبه‌نفس است. اما فراموش نکنید که همه ما به اندازه کافی اهمیت داریم.  باید به کسی که هستیم  افتخار کنیم و خودمونو همونجور كه هستيم دوست داشته باشيم!  مهم این است که در دل باور داشته باشیم که مهم هستیم. در واقع اگر بتوانیم خویشتن واقعی خود را ببینیم می‌توانیم به هدف‌های بالاتری دست یابیم... سعی كنيد افكارتونو متمركز كنيد روی نكات مثبتتون و شكرگزار باشيد