سلام چجوری کیسه ادرار رو بچسبونم واسه نمونه؟ دقیقا باید چجوری چسبوندش؟از بالا به کجا از پایین به کجا؟دوطرف چی؟ دخترم اصلا نمیزاره همش گریه میکن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

دوست عزیز قبل از چسباندن، پوشک باز و کودک را با آب شسته و خشک کنید. بهتر است از فردی کمک بگیرید تا پاهای کودک را نگه دارد. روکش چسب را بردارید . ورودی بیضی شکل روی کیسه، دقیقا محل خروج ادرار قرار گیرد و آهسته چسب را اطراف بچسبانید. چک کنید تا به محض جمع شدن ادرار کیسه را جدا کنید