عملی نکردن تصمیم خود

سلام و خسته نباشید

من نمیتوانم بعد از تصمیم گیری به آن عمل کنم لطفا مرا راهنمایی کنید ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

شما یک ویژگی مثبت دارید و اون تصمیم گرفتن برای انجام یک کار هست، تا اینجا باید بگم از عده خیلی زیادی جلوتر هستین، اما در مورد عملی شدن تصمیمات باید بدونی چه شرایط و توانایی هایی داره و چقدر یک چیز رو میخوایی

با توجه به شرایط زندگی که دارین، استعدادها و توانایی هامون تصمیم بگیرید و در زمان تصمیم گیری این ها رو در نظر داشته باشید

نکته مهمی که میتونه کمک کنه به اراده شما تا تصمیم رو عملی کنید تقسیم کردن اون به قسمت ها و هدف های کوچیک تر هست، هر کاری اول سخت و شاید نشدنی به نظر برسه اما کم کم و با قدم هاس سبک و کوچیک قابل دسترس هست، مثلا اگر شما الان خوابت زیاده و تصمیم میگیری کمک کنی باید هر روز10 دقیقه کمتر بخوابی از کمترین شروع کنی تا به بهترین حالت برسی

در آخر این نکته رو اضافه میکنم بدست آوردن همه چیز ها سخت و یک مقداری هم باید خودت رو مجبور کنی و سختی رو تحمل کنی، به کار گرفتن تنبیه و تشویق هم خیلی خیلی موثر هست