خونریزی کم در زمان پریود

سلام خسته نباشید.دوم خرداد پریود شدم که (درصورتی که باید ۵ ماه پریود میشدم هرماه پنج روز پریودم جلوتر میشه اردیبهشت ۱۰ وقت پریودم بود)  الان هم از ۱۸ تیر دچار خونریزی خفیف شدم  بعد از پریود حوالی تخمک گذاری  یک شب در میان نزدیکی داشتم  دوباره دچار خونریزی کاملا روشن همراه با کمی سوزش شدم ماه قبل هم همین طور شدم ولی با علامت شدیدتر دکتر آزمایش  هورمون نوشتن جواب خوب بود کپسول داکسی کیم. قرص مترانیدازول. ژل مترانیدزول۷۵/ خوب نشدم چیکار کنم اگه از کپسول فلوکونازول استفاده کنم خطرناک هست اونم یک روز درمیان لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
احتمالا عفونت دارید موارد بهداشتی را بهتر رعایت کنید اگر با داروهای فوق بهتر نشدید و علایمتان از بین نرفته است باید در داروها تغییراتی ایجاد شود تا مشکل حل شود با پزشکتان مشورت کنید و خودسرانه دارو نگیرید. روز خوش