مکیدن انگشت دختر 2 سال و نیم

سلام به شما و ممنون از کمک های بی دریغ شما. من دختری ۲ سال و نیم دارم که انگشت شست رو میمکه طوری که پینه بسته و حس میکنم داره دندون هاش به بیرون رشد میکنه چیکار کنم ترک کنه‌ لاک تلخ یا چیزی مثل اون میتونه کمکم کنه؟ میشه با جزئیات بگید چیکار کنم اکثرا وقتی کارتون ببینه یا وقت خواب یا ترس و اضطراب مثل وقتهایی که میبرمش دکتر میمکه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز،
در مورد مسایلی شبیه به مسئله فرزند شما که کودک دچار اختلالات عادتی شده، معمولا پیشنهاد می دهیم که بدون این که حساسیتتان را با اقداماتی مثل منع کردن کودک، لاک تلخ، دعوا کردن و....به کودک انتقال دهید، اقدام کنید.
بهترین روش در این زمینه مشغول کردن دستان کودک(در زمان هایی که بیدار است) می باشد.
در هنگام کارتون دیدن یا دکتر رفتن عروسک شنی یا اسلایم و... (البته با مراقبت که در دهانش نکند) به دستش دهید
در هنگام خواب هم بعد از این که به خواب عمیق رفت از دهانش در آورید و دایم این کار را انجام دهید.
سربلند باشید مثل شمشاد