قند بارداری در ماه هفتم

سلام من امروز قند ناشتام 93 و بعد از محلول یک ساعته 184 بوده ماه هفت بارداریم خیلی نگرانم میشه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام روزتون بخیر نگرانیتون رو درک میکنم حق دارید برای کوچولوتون نگران باشید اما ما و پزشکتون در کنارتون هستیم تا بارداری خوبی رو پشت سر بزارید اعداد تشخیص دیابت بارداری به شرح زیر است :
o ناشتا: برابر یا بالاتر از 92
o یک ساعته: برابر یا بالاتر از 180
o دو ساعته: برابر یا بالاتر از 153
همین طور که میبینید عدد قندهای شما اختلاف خیلی کمی با این اعداد دارد ولی حتما جواب آزمایشتون رو به پزشک نشون بدید تا در صورت لزوم براتون رژیم غذایی یا دارو تجویز کنند.