خساست شديد همسر در دوران عقد

با سلام

من چهار ماهه كه عقد كردم همسرم بازاری هستش و وضع بدی نداره ولی متوجه خساستش شدم.

مثلا اصلا بهم پول تو جيبی نميده.

بيرون ميريم به سختی خرج ميكنه.

بهم گفته تا خونه باباتی برو گواهی نامه رانندگيت رو بگير.

تا خونه باباتی برو دندونات رو درست كن.

برام هديه تولد و عيد ميخره ولی به صورت طلا. تا سرمايه باشه.

دوست عزيز به من چند تا راهكار بدين تا ببينم اين خصلتش قابل متعادل شدن هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل پشت كنكوري وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

دوست عزیز حل کردن مشکل خساست کار ساده ای نیست و فقط باید تلاش کرد این رفتار رو تعدیل کرد .

اگر بین شما و همسرتون رابطه عاطفی خوب است و در مسائل دیگر باهم تفاهم دارید و فقط مشکل خساست همسرتونه باید بدونید که برای بعضی از افراد پول تکیه گاه هویتی است و اگر اون رو از دست بدهد دچار اضطراب میشن بنابراین با خرج نکردن افراطی آرامش بیشتری دارند .

در مورد دیگر شاید همسرتون به اندازه توان مالیشون برای شما خرج میکنند و شما باز ناراضی هستید در چنین موردی شما هم در این مشکل سهیم هستید .

شما میتوانید این موضوع رو با همسرتون به دور از ناراحتی درمیون بزارید و به یک تفاهم برسید ...

پایدار باشید🌹🌹