سلام من 19 سالمه از چند سال قبل احساس کردم افسردگی گرفتم همش تو خودمم همش فکرو خیال میکنم و شروع میکنم به گریه کردن حتی اگه هیچ مشکلیم نداشته باشم احساس غم و ناراحتی میکنم بعضی وقتها واقعا خوشحالم خیلی انرژی دارم شب ها اصلا خوابم نمیبره اصلا نمیتونم با اطرافیانم رابطه ی خوبی داشته باشم همش دوست دارم بخوابم حوصله هیچی ندارم دلم همش میگیره همیشه تو انتخابم اختلال دارم نمیتونم تصمیم بگیرم همش گذشتم یادآوری میشه تو ذهنم خستم کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بانوی گرامی

علائمی که مطرح کردید از قبیل اختلال در خوابیدن،نوسان در خلق،عدم ارتباط با اطرافیان و مشکل در تصمیم گیری،مرور گذشته و سرزنش خود به خاطر آن،احتمال وجود یک آزردگی روحی را در شما هشدار میدهد،دوست عزیز درمان این مشکل نیازمند چندین جلسه مشاوره حضوری مستمر و همکاری شما است،کمک به شما نیازمند این است که مسائل مختلف به دقت بررسی شده و درمان متناسب با شدت آن انتخاب شود،لطفا برای پیشگیری از بیشتر شدن احساسات و علائم منفی و کمک به خود به یک روانشناس مراجعه کنید.