سلام،دختری ۲۲ ساله هستم مدتیه با پسری در رابطه عاشقانه هستم ایشون قبلاً خیلی به من توجه میکرد اما چند مدتیه که درگیری کاری داره که من کاملاً در جریانش هستم،اما من مشکلم اینه که اعصابم خورد میشه و فکر میکنم اگر وقتِ کافی نداره که مثل قبل هر روز منو ببره بیرون حداقل میتونه یه جور دیگه دلمو به دست بیاره میتونه یه هدیه بخره یا یه گل بخره یا یه جور عذرخواهی کنه که این روزها وقت نمیزاره برام،من اگه قهر کنم یا اصرار کنم میاد پیشم ولی غرورم اجازه نمیده چون تاحالا بهش نگفتم که بیا ببینمت از طرفی نمیخوام یه دختره بی فکر تلقی بشم که تو شرایط سخت میشه سوهان روح مرد، باید چیکار کنم پس؟ خیلی اعصابم بهم میریزه همش بدون اینکه علتشو بگم باهاش قهر میکنم چون غرورم اجازه نمیده بخوام بگم البته از حق نگذرم چندباری هم که باهاش حرف زدم تاثیری نداشته

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل ماما وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

با رفتار غیر مستقیم نمیتوان احساس ناراحتی و آنچه در ذهن شماست را به طرف مقابل انتقال داد، باید بیاموزید در رابطه متقابل باید خواسته های خود را مستقیم بیان کنید ، طرف مقابل قابلیت ذهن خوانی شما را ندارد . اشاره کردید که چند مرتبه با ایشان صحبت کرده اما نتیجه ای نداشته، نوع صحبت شما نباید انتقادی و یک جانبه باشد همچنین فرصت اعلام نظر و بیان علت را برای طرف مقابل قائل شوید، شرایط کاری جدید میتواند تمرکز ایشان را بر روی مسائل دیگر کمتر کرده باشد.

در آخر به این نکته توجه داشته باشید که شما اکنون در مرحله شناخت و آشنایی هستید پس تلاش خود را برای ارزیابی دقیق و درست رفتار و شخصیت  طرف مقابل خود به کار گیرید .

موفق باشید.