باقی ماندن حس خیانت

81 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام راستش من میخواستم راجع به یه موضوعی با شما صحبت کنم.

من 20 سالمه 14 سالگی ازدواج کردم.

از شوهرم و زندگیم راضیم

ولی حدود 1سال پیش یه مشکل برام پیش اومد که واقعا زندگیمو زیر و رو کرد. گوشی شوهرم رو چک کردم و فهمیدم ایشون به من خیانت میکرده

خیلی ابراز پیشمونی کرد و من واسه بار چندم بود البته بارهای اول تماس بود ولی بدها این پیام هارو دیدم من اون موقع بچه داشتم بخاطر بچه ام بخشیدمش خیلی ابزار پیشمونی کرد

حالا اون پیام ها عین خوره تو مغزمه گاهی وقت ها باز یه حس های بدی نسبت بهش دارم احساس میکنم باز داره خیانت میکنه ولی وقتی گوشیشو چک میکنم هیچ جیزی پیدا نمیکنم تورخدا راه درست رو بهم نشون بدین مسئله ای هستش که نمیتونم با کسی در میون بزارم سبک میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
در درجه اول بهتون پیشنهاد میکنم از عادت خودتان نسبت به چک کردن گوشی همسرتان دست بکشید، کار بسیار مشکلی هست اما برای آرامش زندگی ضروری هست ،در درجه بعدی شما میتوانید به طرق مختلف گذشته رو در خودتان حل کنید تا افکار و مسایل پیش آمده برای شما در ذهنتان تکرار نشود، هر انسانی ممکنه در طول زندگی دچار اشتباه بشه، باید گذشت کرد و گذشت
در وجود خودتان به این باور برسید که یک مرتبه خطایی رخ داده و تمام شده و قرار نیست زندگی اکنون شما رو تحت تاثیر قرار بده
پیشنهاد میکنم برای حل کامل مسایل از یک مشاور کمک بگیرید

تجربه شما

سلام خانوم آزادی عزیز مرسی بابت راهنمایی و پشنهادتون

حرفاتون کاملا صحیح و منطقی و من مشکلم اینجاست که اون فردی که شوهرم باهاش پیام بازی میکرد یکی از بستگان نزدیکمونه که سن زیادیم نداره  من حداقل هفته ای دو بار بدون استثنا اون خانوم میبینم البته اون خانوم متاهل هستن و بچه داره باتوجه به اینکه هنگام پیام بازی ایشون به شوهرم ابراز علاقه کرده بود گفته بود عشقم، قلبم به جون دخترم دوستت دارم. پی ام بدی بهش داده بود داداش شوهرمم بد از حرفای ایشون چیزی گفته بود که قابل گفتن نیست

اونم یه شب بخیر گفته بود شوهرمو بلاک کرده بود ولی باز بعد از 2 هفته ایشون رو از بلاکی خارج کرد ولی ایشون هرچی به  شوهر من پی ام میداد جوابشو نمیداد اون خانوم 18 سالشه الان

شوهرمم میگفت من اشتباه کردم بخدا بچه است رو منظور حرفی نزده حالا حتی وقتی کنار خودمم هست شوهرم باهاش سلام احوالپرسی میکنن استرس تپش قلب میگیرم تمام پیام ها جلو چشم رژه میره فکر میکنم شوهرم به فکر اونه توروخدا بهم بگین رفتارم چطور باشه چیکار کنم بیخیال باشم به شوهرمم میگم وقت مشاوره بگیره میگه مشکلی نداری چته من نمیتونم دردمو بهش بگم . بگم واسه خاطر اینکه همش فکر میکنم تو فکر اون خانمی دارم روانی میشم میبینمتون سلام احوالپرسی میکنین روانی میشم تمام اتفاقات قبل جلو چشم رژه میره شما راه درستو نشونم بدین چه رفتاری چیکار کنم این فکر هارو نکنم کلا فکر اینکه شوهرم بهم خیانت کرده یا خدای نکرده بکنه از سرم کلا بیرون بره خیلی ممنونتون میشم بخدا خانوم آزادی بزرگوار ❤