بچه چهار ساله سی پی (فلج مغزی) دارم که زیاد نمیتونه غذا بخوره و همش پس میاره لطفا راهنمایی کنین چکار کنم بچه بتونه غداش رو خوب بخوره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

درود و سلام

وقت خوش

دوست ارجمند،  ایکاش نوع و شدت فلج مغزی کودکتان را مشخص می نمودید تا بهتر بتوانم در خدمت شما باشم ولی بطور کلی میتوان گفت که در این حیطه ی مشکل فرزندتان عرصه ی مشترک همکاری گفتاردرمانگران محترم و همکاران کاردرمانگر ‏(ارگوتراپیست)‏ می باشد. کاردرمانگران‏(ارگوتراپیست)‏ ‏ در این زمینه با ارائه وضعیت های بدنی مناسب نظیر قرار گرفتن در وضعیت 45 درجه یا قرار دادن غذا از کنار حفره ی دهانی و سایر موارد و همچنین تحرک بخشی مفاصل درگیر نظیر تمپورومندیبولار (فک زیرین)  و افزایش حجم فضای تنفسی قفسه سینه و همچنین انجام حرکات مهاری لمسی حس عمقی بر روی عضلات شکمی میتوانند بسیار کمک کننده باشند.   ولی توصیه اکید بنده به کمک گیری از دوستان کاردرمانگر ‏(ارگوتراپیست)‏ ‏ و گفتاردرمانگر بطور توامان و آگاه ساختن آنها از اقدامات و مداخلات یکدیگر با رد و بدل ساختن گزارش مکتوب فیمابین آنها است.

دوم اینکه کتب بسیار ارزشمند و خوبی در ایران در زمینه ی آموزش والدین در زمینه کودکان فلج مغزی یا CP نظیر کتاب توانبخشی اختلالات تغذیه در کودکان دارای فلج مغزی نوشته ی دکتر حمید دالوند، دکتر لیلا دهقان یا کتاب           کودک مبتلا به فلج مغزی، مراقبت و توانبخشی ترجمه شرمین خزائلی وجود دارد که میتوانید از اینگونه کتابها بهره مند شوید و از طریق اینترنت آنها را خریداری کنید

‏با سپاس فراوان از پرسش ارزشمندتان