اختلاف نظر برای بچه دار شدن

من 33 سالمه. سه ساله ازدواج کردم و همسر خوبی دارم همسرم خیلی بچه دوست داره ولی من از بچه دار شدن خوشم نمیاد اصلا حوصلشو ندارم فکر میکنم باید به خاطر حرف مردم بچه دار شم تا راحتم بذارند و همش نگن وای سنت داره بالا می ره وای یه بچه بیار دیگه. حوصله خودمم ندارم چه برسه به بچه. چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

خوب خداروشکر همسر خوبی دارید و از رابطه خود رضایت دارید همسرتون دوست دارند بچه دارشوید اما شما حوصله ندارید. خوب شما لازمه بررسی بشید تا مشخص بشه چطور میشه که فرزند دوست ندارید؟ این که شما صاحب فرزند بشید. چه حسی رو با خود برای شما میاره ؟؟ و این که چقدر از این احساسی که دارید واقعبینانه هست و این که در مورد این موضوع با همسرتون صحبت کردید و ایشون نظرشون چی هستش؟

فقط به شما توصیه می کنم برای فرار از حرف دیگران صاحب فرزند نشوید چون یکسری مسئولیت ها هست که لازمه شما بپذیرید و همچنین آموزش لازم در مورد فرزند پروری نیاز است.