پرخاشگری و دروغ گویی دختر شش ساله

سلام دخترم شش سال دارد باهوش است اما دروغ می‌گوید حساس و زودرنج است و هنگام عصبانیت فریاد میزند و کتک کاری و دزدی می‌کند کلا پرخاشگر است و تا پارسال شب ادراری داشت . یک خواهر دوقلو و برادر بزرگ‌تر هم دارد که بیشتر مواقع با آنها کنار نمیاد .لطفا راهنماییم کنید اعصابم ضعیف شده از دستش . خیلی هم بدغذاست فکر میکنم به موهای خواهرش که بلندتره حسادت میکنه انگار اعتماد بنفش نداره درحالیکه همیشه ازش تعریف هم کردم ! من و همسرم هردو تحصیل‌کرده هستیم ولی واقعا موندیم باهاش چکار کنیم انقدر عصبیه. شبها توی خواب گریه میکنه خواب بد میبینه یادش نمیاد ولی. قید ترک رفتارش و‌ بخاطر جایزه هم نزده !!

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام. شما چند تا مشکل اساسی را در فرزندتان مطرح کردید که حتما و حتما نیاز به مشاوره حضوری با یک روانشناس کودک دارد

پرخاشگری، حسادت، دزدی، اضطراب، عدم اعتماد بنفس، حساس بودن و عصبی بودن، بدغذا بودن، اینها مسائلیست که نمیشود با 4 خط نوشته آنها را حل کرد. یک مشاور اول بایستی علت رفتارهای فرزند شما را بفهمد و بعد با توجه به علت طی جلساتی درمان را شروع کند. خوشحالم که تحصیل کرده و عاقل و بالغ هستید و نگران تربیت فرزند خود! مطمئنم با این اوصاف با کمک مشاور به حل مشکل فرزند خود نائل خواهید شد.